Coninxdonck

Op vijf minuten van het centrum van Gent ligt dit weelderige gebouw in empirestijl midden in de groene oase van een prachtig park met vijver en dubbele wallen.
Een feestelijk onthaal in de tuin, een sprankelende cocktail in de attractieve bar met aansluitend feestmaal of een riant buffet in de feestzaal voor 230 à 250 personen of in één van de andere salons. Grenzenloze mogelijkheden zijn er legio. Airconditioning in onze zalen.

Sfeervol interieur

Kasteel ConinxdonckDit middeleeuwse kasteel werd stijlvol in ere hersteld. De feestzaal met een natuurhouten vloer, blanke muren en gordijnen is in harmonie gecombineerd met Pruisisch blauw, citroengeel en levend groen. De feestelijk gedekte tafels zijn romantisch voorzien van kaarslicht.

Culinair hoogstaand.

Voor de eigenaar Dirk van Brussel is feesten bouwen een ware levensopdracht. Hij staat zelf achter het fornuis en licht u graag in over de mogelijkheden van zijn geraffineerde keuken. Zijn evenwichtig samengestelde wijnkaart, de versheid van de producten en de kwaliteit van zijn bereidingen behoren naast vele andere eigenschappen tot de sterke aantrekkingspunten van dit kasteel. Zijn passie voor het culinaire heeft Dirk geleid naar het brouwen van eigen bier. Een donker ‘Lam Gods’ en een bleke ‘Tripel’ stromen hier rijkelijk.